пʼятниця, 10 вересня 2021 16:01

У Казастані заперечують позитивний допінг-тест у ще одного гравця збірної

У Казастані заперечують позитивний допінг-тест у ще одного гравця збірної
Сергій малий є уродженцем Луганська. Фото: "Тобол"

У Казахстані стверджують, що тільки один представник збірної країни, який грав 1 вересня проти України, має проблеми з допінгом. У клубі "Тобол" запевняють, що в другого гравця, Сергія Малого, усе гаразд.

Відповідну заяву опублікували на офіційному сайті казахстанського клубу: "У соціальних мережах поширилася інформація про те, що Сергій Малий не пройшов допінг-тестування. Новина неправдива. Допінг-пробу Сергія Малого, як і в Руслана Валіулліна, взяли після матчу-відповіді третього раунду Ліги Конференцій "Жиліна" - "Тобол". Результат тесту Сергія Малого - негативний. Зараз захисник збірної Казахстану перебуває в розташуванні клубу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У збірної України є проблеми в обороні" - Сабо про матч проти Чехії

Півзахисник "Тобола" і збірної Казахстану Руслан Валіуллін, який забив два м'ячі в поєдинку з Україною 2:2, напередодні провалив допінг-тест. Коли це стало відомо, у соцмережах з'явилася інформація, що через позитивний допінг-тест у Валіулліна збірній Казахстану можуть зарахувати технічну поразку 0:3 в матчі з Україною. Однак з огляду на антидопінговий регламент ФІФА для застосування таких санкцій потрібно, щоб на допінгу погоріли більш як два гравці, а не один. Сергій Малий теоретично й міг стати цим другим футболістом, який грав 1 вересня проти України.

Зараз ви читаєте новину «У Казастані заперечують позитивний допінг-тест у ще одного гравця збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути