пʼятниця, 22 березня 2013 10:16

Нефартовий Янукович підтримає збірну України у Варшаві

Нефартовий Янукович підтримає збірну України у Варшаві
Віктор Янукович підтримував національну збірну на п'яти матчах ФОТО: news2000.com.ua

Президент України Віктор Янукович 22 березня з робочим візитом відвідає Польщу. Як раз в цей день національна збірна України зіграє у Варшаві з поляками відбірковий матч до чемпіонату світу-2014, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

У Варшаві Янукович зустрінеться з Броніславом Коморовським та президентом Угорщини Яношем Адером. Основною темою зустрічі знову стане європейська інтеграція України, а після зустрічі президенти планують разом подивитися футбольний матч Польща - Україна.

Відзначимо, що востаннє Янукович відвідував Польщу всього місяць тому, коли 25 лютого зустрічався з Коморовським та президентом Словаччини Іваном Гаспаровичем з приводу саміту Україна - ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича знову освистали на "Олімпійському"

Додамо, що Янукович був присутній на п'яти матчах збірної України, з яких три наша команда програла, один звела внічию і один виграла.

Вперше на стадіоні Янукович спостерігав за грою збірної України в листопаді 2009 року. Тоді ще будучи в ролі лідера опозиції він сидів поряд з президентом Віктором Ющенком. На "Донбас Арені" українці програли Греції ключовий матч плей-офф за вихід на ЧС-2010 і на світову першість у ПАР поїхали греки.

У листопаді 2011 року Янукович був присутній на відкритті НСК "Олімпійський" в Києві і наша команда зіграв внічию товариський матч з командою Німеччини - 3:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович прийшов на збірну України з Ахметовим і Азаровим

Наступні три матчі збірної України під наглядом Януковича припали на Євро-2012. Президент спостерігав за перемогою над шведами у Києві, а потім особисто бачив дві поразки від Франції та Англії на "Донбас Арені" в Донецьку.

Янукович, до речі, вже не вперше приїжджає на головний польський стадіон "Народовий". Він був присутній у Варшаві на матчі-відкритті Євро-2012 Польща - Греція, який завершився внічию 1:1.

Варто відзначити, що присутність на футбольному матчі будь-якого президента країни у всі часи розглядалася вболівальниками як погана прикмета - нібито не на фарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович зателефонував Блохіну в роздягальню

Нагадаємо, матч кваліфікації до чемпіонату світу-2014 Польща - Україна відбудеться 22 березня у Варшаві. Початок гри 21:45 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі Інтер.

Зараз ви читаєте новину «Нефартовий Янукович підтримає збірну України у Варшаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути