Ексклюзиви
неділя, 12 серпня 2012 14:50

"Не встиг відновитися і травмував руку" - Денис Берінчик набоксував на срібло
14

Фото: Reuters

Український боксер Денис Берінчик, який виступає в категорії 64 кг, став срібним призером Олімпійських ігор-2012 в Лондоні, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У фінальному бою суперником Берінчика був кубинський боксер Роніель Іглесіас Сотолонго. Перший раунд суперники провели обережно, багато клінчувати і кубинець виграв з перевагою в один удар.

У другому раунді українець, який поступався свому супернику у зрості, постійно йшов вперед, намагався нав'язати ближній бій, але знову поступився з різницею в один удар.

У вирішальному раунді Берінчик багато атакував, але і Сотолонго швидко відповідав, не боячись обмінів ударами, і таки довів бій до перемоги з рахунком 22:15 (4:5, 5:6, 6:11).

"Я задоволений сріблом. Після вчорашнього півфіналу не встиг відновитися. До того ж травмував праву руку. Все це, звичайно, зіграло свою роль. Я добре налаштувався на фінальний поєдинок з кубинцем. Він дуже різноплановий спортсмен, з кожним суперником боксує по-своєму. До речі, на останньому чемпіонаті світу ми з ним зустрічалися в 1/32 фіналу, і я переміг. Тепер загальний рахунок наших поєдинків 1:1", - прокоментував свою перемогу Денис.

Зараз ви читаєте новину «"Не встиг відновитися і травмував руку" - Денис Берінчик набоксував на срібло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути