неділя, 09 серпня 2009 13:51

Не фартові бутси завадили Мілевському забити "Іллічівцю"

Не фартові бутси завадили Мілевському забити "Іллічівцю"

У матчі четвертого туру Прем"єр-ліги України київське "Динамо" не без проблем розібралося з маріупольським "Іллічівцем" 3:1. Голи команди забивали виключно у другому таймі. Протягом першої половини матчу грамотно діяли захисники гостей, які не давали простору нападникам "Динамо". До всього ще й капітан команди Артем Мілевський взувся у не фартові бутси і перервав свою гольову серію.

- Я був засмучений, тому що у першому таймі не зарахували чистий гол, нібито я когось тримав, насправді мене тримали, а не я. Суддівство мене трохи розчарувало. А "Іллічівець" виявися міцною командою, нас попереджали про це. На другий тайм ми вийшли, давши одне одному обіцянки, що виграємо. У Газзаєва був день народження і команда хотіла йому подарувати перемогу.

- Ви були активними під час матчу, але пішли з поля без голів…

- Трохи прикро, адже не хотілося переривати свою гольову серію. В матчі з "Іллічівцем" у нас зіркою був Мілош Нінкович, якого я дуже люблю як гравця і дуже за нього радий. Не обов"язково, щоб я забивав у кожному матчі. Головне, щоб допомагав партнерам і продуктивно діяв заради команди.

- У першому таймі ви грали в оранжевих бутсах, у другому – у чорних. Змінили взуття на фарт?

- Дійсно я в оранжевих не забив ще жодного м"яча, тільки головою московському "Локомотиву" на зборах. Коли перевзувся, то став краще грати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Не фартові бутси завадили Мілевському забити "Іллічівцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути