пʼятниця, 11 грудня 2009 11:44

Назвали найшвидшого футболіста світу

Назвали найшвидшого футболіста світу

Півзахисник мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду є найшвидшим футболістом світу. Про це свідчать результати дослідження, опубліковані німецьким виданням Der Spiegel, повідомляє сайт французького видання L"Еquipe. За оцінками дослідників, Роналду здатний бігти зі швидкістю 33,6 кілометра на годину.

На другому місці в світі опинився півзахисник мюнхенської "Баварії" Ар"єн Роббен, який бігає з швидкістю до 32,9 кілометра на годину. В юності Роббен займався легкою атлетикою і бігав спринтерські дистанції.

Третє місце зайняв півзахисник лондонського "Арсеналу" Тео Уолкотт (32,7 кілометра на годину), на четвертому місці опинився форвард "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні (32,6 кілометра на годину). П"яте місце займає нападаючий "Арсеналу" Робін ван Персі, здатний бігати зі швидкістю 32,1 кілометра на годину.

Для порівняння, рекордсмен світу в бігу на 100 і 200 метрів ямайський спринтер Усейн Болт здатний бігати із швидкістю 44,7 кілометра на годину.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Назвали найшвидшого футболіста світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути