вівторок, 22 червня 2010 09:52

Назвали найсексуальнішу тенісистку світу (ФОТО)

 

Сорок п'ята ракетка світу Ана Іванович визнана найсексуальнішою тенісисткою планети, пише News of the World. Цей титул дістався 22-річній спортсменці за підсумками опитування відвідувачів сайту tennisreporters.net вже вп"яте.

Як відзначає видання, незважаючи на те що останнім часом Іванович не здобувала серйозних успіхів у кар"єрі, інтерес уболівальників до неї не вичерпується: офіційний сайт сербської тенісистки є найбільш відвідуваним ресурсом серед сайтів про спортсменів.

Примітно, що не так давно у Великій Британії було проведене подібне опитування. Його учасники обирали привабливого тенісиста за всю історію проведення міжнародних турнірів.

Рейтинг, складання якого було приурочено до Вімблдону-2010, очолила росіянка Анна Курникова. Друге місце зайняла Марія Шарапова. Іванович ж розділила п'ятий рядок зі Штефі Граф. Лідером чоловічого рейтингу був названий Андре Агассі.

Вімблдонський турнір стартує 21 червня і завершиться 4 липня. У першому колі змагання Ана Іванович зустрінеться з ізраїльською спортсменкою Шахар Пеєр.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Назвали найсексуальнішу тенісистку світу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути