Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 16:33

Ана Івановіч повертається у великий теніс

Екс-перша ракетка світу, сербка Ана Івановіч повідомила, що повністю відновилася після травм і готова знову боротися за титул кращої тенісистки світу.

"Завжди мріяла бути кращою в світі, але, досягнувши своєї мети, дуже швидко втратила титул першої ракетки, - сказала Іванович. - Якщо я змогла зробити це одного разу, то впевнена, що зможу очолити рейтинг знову".

"Для мене це навіть важливіше, ніж перемога на турнірі Великого шолома. Вже два тижні не відчуваю ніякої болі під час гри і думаю, що зможу кинути виклик Серені Уїльямс (перший номер рейтингу WTA на сьогоднішній день). Вона, безумовно, хороша спортсменка, але тим цікавіше буде боротьба", - вважає Ана Івановіч.

Ана Івановіч очолила світовий рейтинг після тріумфу на кортах RolandGarros у червні, проте подальші невдалі виступи через проблеми зі здоров"ям на серії літніх турнірів, включаючи поразку в другому колі USOpen, відсунули сербську тенісистку на третє місце в світовій класифікації.

"СпортОнЛайн"

Зараз ви читаєте новину «Ана Івановіч повертається у великий теніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути