середа, 17 вересня 2008 09:54

Назвали дату поєдинку Кличка з Повєткіним

Назвали дату поєдинку Кличка з Повєткіним
Чемпіон світу у версіях IBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко проведе поєдинок проти обов"язкового претендента на свій титул IBF росіянина Алєксандра Повєткіна 13 грудня у Німеччині.

Бій транслюватиме найбільший американський телеканал HBO, повідомляє сайт Boxingscene.com. 

Нагадаємо, що напередодні промоутерська компанія братів Кличка K2 Promitions виграла конкурс заявок на право проведення цього бою.

Повєткин, що є олімпійським чемпіоном Афін-2004, став офіційним претендентом на титул IBF в січні 2008 року, перемігши Едді Чемберса. Незабаром після цього промоутер росіянина Вільфрід Зауерланд заявив, що Володимир Кличко намагається відхилитися від обов"язкового бою з Повєткиним або відстрочити цей поєдинок на максимально можливий термін.

Свій останній поєдинок Повєткін провів 19 липня. Росіянин нокаутував американця Тауруса Сайкса в четвертому раунді. Володимир Кличко востаннє захистив свої титули 12 липня. Українець провів поєдинок з американцем Тоні Томпсоном. Кличко нокаутував свого суперника в 11-му раунді.

champion

Зараз ви читаєте новину «Назвали дату поєдинку Кличка з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути