середа, 30 вересня 2009 13:20

Наступним суперником Віталія Кличка може стати Холіфілд

Наступним суперником Віталія Кличка може стати Холіфілд

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман повідомив про те, що колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі, 46-річний американець Евандер Холіфілд може зустрітися з діючим володарем титулу WBC Віталієм Кличком.

Це може статися у випадку, якщо 8 листопада Холіфілд здобуде перемогу над співвітчизником Дерріком Россі, який займає чотирнадцятий рядок рейтингу WBC. Сам Холіфілд зараз займає п"ятнадцяте місце в тому ж рейтингу.

Цей поєдинок відбудеться на південнокорейському острові Чечжу під час чергового щорічного конгресу WBC.

"Гадаю, що Холіфілд є одним з найкращих боксерів останньої чверті століття, - заявив Сулейман. - У Китаї, Кореї, Японії, та й у всій Азії всі дуже шанобливо відгукуються про Евандера. Ми маємо намір допомогти йому повернутися до числа претендентів на титул. Якщо Евандер добре виступить у поєдинку в Чечжу, думаю, що Віталій Кличко може зустрітися з ним".

Зазначимо, що у жовтні 2007 року Холіфілд рішенням суддів поступився тодішньому чемпіону WBO Султану Ібрагімову. А в грудні минулого року "Танцюючий дідусь" також за очками програв чемпіону WBA Миколі Валуєву. Однак 46-річний спортсмен переконаний, що судді несправедливо віддали перемогу російському гіганту.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Віталія Кличка може стати Холіфілд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути