Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 09:57

Наставнику "Селтіка" відправили пакет з вибухівкою

Наставнику "Селтіка" відправили пакет з вибухівкою

Головному тренеру "Селтіка" Нілу Леннону і ще двом впливовим уболівальникам цього футбольного клубу з Глазго послали пакет з вибухівкою, повідомляє Рейтер.

Крім Леннона, адресатами були адвокат тренера Пол Макбрайд та колишня представниця парламенту Шотландії Тріш Годман. Пункту призначення досягла лише посилка, призначена Годман, але вона, на щастя, не вибухнула. Дві інші були перехоплені працівниками пошти.

Розслідуванням інциденту зайнялася поліція.

"Селтік", за який вболівають переважно католики, і "Рейнджерс", якого підтримують протестанти, є непримиренними суперниками в чемпіонаті Шотландії. Католику з Північної Ірландії Леннону раніше вже погрожували смертю, саме через це він у 2002 році пішов зі збірної своєї країни, і за тими погрозами стояли, за даними місцевих ЗМІ, агресивно налаштовані протестанти.

У поточній першості Шотландії "Рейнджерс" випереджає на 4 очки "Селтік", у якого два матчі в запасі. На двох клуби завоювали 95 титулів чемпіонів країни.

Зараз ви читаєте новину «Наставнику "Селтіка" відправили пакет з вибухівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути