вівторок, 22 грудня 2009 13:06

Наставник збірної Росії заробляє 7 мільйонів євро на рік

Наставник збірної Росії заробляє 7 мільйонів євро на рік

Офіційний розмір гонорару головного тренера збірної Росії з футболу Гуса Хіддінка становить 7 мільйонів євро на рік. Про це в інтерв"ю газеті "Советский спорт" повідомив генеральний директор Російського футбольного союзу (РФС) Олексій Сорокін.

Таким чином, за даними "Futebol Finance", у десятці тренерів національних збірних Хіддінк займає друге місце після тренера збірної Англії Фабіо Капелло, чия зарплата становить 8,8 мільйона євро на рік. Крім того, Сорокін уточнив, що податки за Хіддінка платить російська сторона.

Контракт тренера, згідно з укладеним з РФС договором, оплачує "Національна академія футболу" ("НАФ").

Крім того, Олексій Сорокін повідомив, що угода Російського футбольного союзу з Хіддінком закінчується першого липня 2010 року, його період покриває терміни чемпіонату світу в ПАР. При цьому в контракті Хіддінка передбачена відповідальність за результати його роботи. У разі непотрапляння російської збірної на чемпіонат світу, як це відбулося за підсумками стикових матчів зі Словенією, тренер не отримує бонус.

Гендиректор РФС також відзначив, що, згідно з трудовим законодавством РФ, Хіддінк може в будь-який момент в односторонньому порядку розірвати контракт з РФС. В такому випадку спеціалістові доведеться відпрацювати встановлені згідно з законом два тижні.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Росії заробляє 7 мільйонів євро на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути