субота, 19 грудня 2009 13:47

Наставник ЦСКА оцінив жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Наставник ЦСКА оцінив жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Головний тренер ЦСКА Леонід Слуцький оцінив результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, за підсумками якої суперником армійців стала іспанська "Севілья".

Слуцький відзначив, що його команді міг дістатися більш сильний суперник, і назвав "Севілью" "більш реальним варіантом" для ЦСКА, повідомляє офіційний сайт російського клубу.

За словами російського тренера, "Севілья" - дуже хороша команда, яка посіла перше місце в групі G Ліги чемпіонів. Іспанці випередили німецький "Штутгарт", румунську "Унірю" та шотландський "Глазго Рейнджерс". "Будемо готуватися", - додав Слуцький.

Головний тренер "Севільї" Маноло Хіменес в інтерв"ю офіційному сайту свого клубу заявив, що він ставиться до ЦСКА з повагою. Хіменес відзначив, що армійці можуть отримати перевагу за рахунок того, що домашні матчі вони проводять на штучному газоні Великої спортивної арени "Лужники".

Як повідомляє офіційний сайт ЦСКА, перший матч 1/8 фіналу з "Севільєю" відбудеться 24 лютого в Москві, а  матч-відповідь - 16 березня в Іспанії.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Наставник ЦСКА оцінив жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути