Ексклюзиви
середа, 06 березня 2013 10:07

"Нас "возили" два тайми" - гравці "Шахтаря" про поразку від "Боруссії"

"Нас "возили" два тайми" - гравці "Шахтаря" про поразку від "Боруссії"
Срна назвав сезон "Шахтар" у Лізі Чемпіонів дуже хорошим. Фото: sport-xl.net

Футболісти "Шахтаря" прокоментували поразку від дортмундської "Боруссії" та виліт з Ліги Чемпіонів.

Разван Рац, захисник: Знову не вистачило концентрації при стандартних положеннях. Ми не виконали те, що говорив тренер. І ще важливо, що на даний момент "Боруссія" була кращою за "Шахтар". "Боруссія" взагалі добре сьогодні грала і показала, що вона у відмінній формі. Вони довели, що у них є реальні шанси зіграти у фіналі Ліги чемпіонів... Зрозуміло, що це важкий психологічний момент, але життя триває. Нам залишається тільки виграти чемпіонат і Кубок України і чекати наступного сезону, щоб виступити сильніше в Лізі чемпіонів.

Тарас Степаненко, півзахисник: У першому таймі, коли рахунок був 2:0, потрібно було викладатися. А останні десять хвилин просто дали пограти, відчути Лігу чемпіонів, цей рівень. При такому результаті за 10 хвилин вже нічого не виправити... Не можна сказати, що недонашаштувалися. Швидше за все, перегоріли. Вони вигравали всю боротьбу, були на крок швидше, створили дуже багато моментів біля наших воріт. Для "Шахтаря" це невластиво. Тим більше що нам потрібно було забивати голи, а ми якось сіли. Грубо кажучи, нас "возили" два тайми.

Даріо Срна, захисник, капітан: Результат говорить про те, що "Боруссія" ці дві гри провела сильніше. Ми не використали три шанси. Перший - у Лондоні, коли пропустили від "Челсі" на останніх секундах. Потім з "Ювентусом" вдома могли зіграти внічию. Третій шанс був у Донецьку, коду ми могли перемогти "Боруссію" з різницею у два м'ячі. Ми цього не зробили. У Дортмунді грати з такою командою важко. "Боруссія" була фаворитом. Отримали перший гол, потім другий - і відразу гра пішла по-іншому. Довелося розкриватися і створювати гольові моменти. У нас було три-чотири шанси забити. На жаль, не вдалося. На такому рівні якщо не реалізуєш моменти, то, звичайно, доводиться складно. Вважаю, що "Шахтар" провів дуже хороший сезон в Лізі чемпіонів. Могли ще краще, але цей матч повинен стати для нас уроком. У такому разі в майбутньому нам буде легше.

Олександр Кучер, захисник: Ми знову пропустили після стандарту, після цього їх вже було важко зупинити. Стандарти - це наша давня "хвороба". Ми всі засмучені, дуже неприємно, що програли з великим рахунком. Якби забили на початку другого тайму, коли були моменти, то, можливо, все могло піти інакше, а після третього пропущеного вже було дуже важко "зламати" гру.

Генріх Мхітарян, півзахисник: Ми не дуже добре грали. У другому таймі створили хоч якісь моменти, але не змогли їх реалізувати. Думаю, для нас це буде дуже хороший урок, щоб не помилялися так, як помилялися сьогодні, і щоб надалі було краще. Більше у нас щось не виходило, ніж "Боруссія" не дала грати, тому що в другому таймі в нас була перевага і грали набагато краще, ніж суперник. Проблема в нас. Стандарти? Над ними працювали, але що робити, якщо у нас немає таких високих гравців, як у "Боруссії" або в інших команд. Але це не має значення, і ми не повинні пропускати весь час, а зобов'язані боротися і долати бар'єр труднощів. Я думаю, ми зробили все, щоб надалі не пропускати такі голи.

За матеріалами Террикон, СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"Нас "возили" два тайми" - гравці "Шахтаря" про поразку від "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути