Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2012 16:51

"Нам потрібно награти п'ятірки і визначитися з кістяком команди" - форвард збірної України

"Нам потрібно награти п'ятірки і визначитися з кістяком команди" - форвард збірної України

Нападаючий "Компаньона-Нафтогаз" Денис Заблудовський закинув першу шайбу збірної України на домашньому "Єврочеленджі". У підсумку команда Анатолія Хоменка перемогла Румунію з рахунком 7:0.

Денису допомогли відзначитися Олександр Торяник та Олександр Скороход.

"Саша Торяник також міг забити, але йому десь не пощастило, - каже після матчу Заблудовський. - Будемо сподіватися він відзначиться у другому матчі збірної України. Зате у нього вже є перша передача у складі національної команди. Він — молодець, хороший хлопець. В українського хокею є майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України розгромила Румунію у першому матчі "Єврочеленджа"

Я дуже радий, що нам вдалося виграти. Це перша моя гра при таких трибунах. Глядачі нас підтримували. Почали ми трошки важко. Можливо, дехто перехвилювався. А потім все стало на свої місця. Ми повинні перемагати, якщо ми ставимо перед собою якісь цілі. Ми додали в атаці і результат прийшов до нас.

При рахунку 7:0 важко сказати чи показав наш суперник все на що здатний. Думаю, на даний момент ми були сильнішими від румунів саме на стільки. Як збірна Румунії зіграє з Італією у другий ігровий день, я не знаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Збираю шайби наприкінці тренування" - дебютант збірної України

Що стосується нас, то на матч з Литвою налаштовуємось так само як і на першу гру турніру. Нам потрібна перемога. Про силу литовців мені важко говорити. Ми ще не вивчали їх. Пам'ятаю команду по минулорічному чемпіонаті світу, який проходив у Києві. Думаю, з Литвою нам буде складніше, ніж з румунами.

Нам дуже хочеться виграти турнір, адже ми граємо вдома. Які тут можуть бути питання? Але у першу чергу нам потрібно награти п'ятірки і визначитися з кістяком команди. На чемпіонат світу додадуться ще хокеїсти. Нам зі свого боку потрібно продемонструвати свої найкращі якості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокейна збірна України розпочала підготовку до "Єврочеленджу"

Сьогодні збірна України зіграє з Литвою. Початок матчу о 19:00. У складі гостей виступає один "українець" - захисник київського "Беркута" Артурас Катуліс.

Зараз ви читаєте новину «"Нам потрібно награти п'ятірки і визначитися з кістяком команди" - форвард збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути