пʼятниця, 13 грудня 2013 13:32

"Нам потрібна європейська весна" - фани "Динамо"
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" вийшло в 1/16 фіналу Ліги Європи. Вчора команда Олега Блохіна на "Олімпійському" перемогла віденський "Рапід" з рахунком 3:1 і зайняла друге місце у групі. Щоб пройти далі киян влаштовувала і нічия.

На стадіон прийшло трохи менше 19 тисяч вболівальників. З виходом команд на поле фан-сектор розгорнув біле полотно з написом "Нам потрібна європейська весна". Вболівальники розмахували синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами. Над сектором з ультрас вивісили стяги України та Євросоюзу.

Перед початком і після матчу диктор стадіону кілька разів скандував "Слава Україні - Героям Слава". У другому таймі патріотичні гасла вже скандував весь стадіон. Наприкінці матчу фан-сектор "Динамо" заспівав гімн України.

Відзначимо, що матч "Динамо" - "Рапід" побачили на Євромайдані. Поєдинок транслювали на великому екрані Будинку профспілок. У цей час там були присутні близько 10 тисяч людей.

Підтримати "Рапід" з Австрії прибуло більше тисячі вболівальники. Вони влаштували яскраве модульне шоу перед початком гри. Кожен з фанатів тримав повітряну кульку зеленого, білого, синього чи червоного кольорів. Ультрас "Рапіда" традиційно влаштовують хореографію на кожному поєдинку команди. Київський матч не став виключенням.

Гості з Відня всю гру провели на ногах, співали і всяко підтримували свою команду. Після фінального свистка футболісти підійшли до гостьового сектора подякувати фанам за підтримку. Навіть залишаючи "Олімпійський" ультрас "Рапіда" заспівали пісню.

Зараз ви читаєте новину «"Нам потрібна європейська весна" - фани "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути