пʼятниця, 13 грудня 2013 02:58

Наставник "Рапіда" привітав "Динамо" з перемогою

Наставник "Рапіда" привітав "Динамо" з перемогою
"Додому ми повертаємося з високо піднятою головою" - Барішич ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Вашій увазі післяматчева прес-конференція тренера віденського "Рапіда" Зорана Барішича. Його команда поступилася київському "Динамо" з рахунком 1:3 і вилетіла з Ліги Європи.

Нагадаємо, першими рахунок у зустрічі відкрили гості, але кияни відповіли на гол Терренса Бойда влучними ударами Джермейна Ленса, Олега Гусєва та Мігеля Велозу.

"Вітаю "Динамо" з перемогою, - каже Барішич. - Ми розпочали гру добре, відкрили рахунок. Потім настала нова фаза гри. Ми не використали можливість, щоб збільшити рахунок. Після цього гра повернулася в інший бік. У другому таймі "Динамо" збільшило відрив у рахунку.

"Динамо" дуже сильна команда. Як ми і очікували, суперник грав в атакуючій манері. У таких матчах все вирішують дрібні деталі. Додому ми повертаємося з високо піднятою головою.

Ми старалися використати всі шанси, які у нас були. У нас хороша команда. Але роботи ще багато.

"Динамо" нас нічим не здивувало. У другому таймі кияни почали грати від оборони, використовуючи контратаки. Після рахунку 1:0 нам не вдалося використати помилки суперника. У нас виникли проблеми з останнім пасом."

Додамо, що крім "Динамо" у Лізі Європи весною зіграють ще три українські команди - "Дніпро", "Чорноморець" та "Шахтар", який вилетів з Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Рапіда" привітав "Динамо" з перемогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути