середа, 23 вересня 2009 18:52

Найшвидша людина світу Усейн Болт може стати найдорожчим атлетом

Найшвидша людина світу Усейн Болт може стати найдорожчим атлетом

Агент триразового олімпійського чемпіона, триразового чемпіона та рекордсмена світу Усейна Болта Рікі Сіммс підтвердив, що його підопічним цікавляться великі рекламодавці, а тому з часом ямайський спринтер може стати найбільш високооплачуваним атлетом майбутнього.

"Дуже важливо, що за минулі 12 місяців Болт підтримав своє реноме, вигравши слідом за Олімпіадою в Пекіні і чемпіонат світу в Берліні, встановивши при цьому ще два світові рекорди", - наводить слова Сіммса Trackalerts.

Згідно з непідтвердженими даними, Усейн Болт отримує прибуток у розмірі 5 мільйонів доларів на рік від рекламних контрактів, півтора мільйона з яких вносить в скарбничку компанія "Puma". Проте вже зараз з"явилися чутки, що в наступному році, коли контракт ямайця і "Puma" закінчиться, Усейн отримає "Nike", який зробив йому, знову ж таки за неперевіреними даними, пропозицію у розмірі 40 мільйонів доларів за взаємну співпрацю.

При цьому Усейн Болт дозволяє собі "кидатися" грошима. Так, відмова від участі в міжнародному легкоатлетичному турнірі в корейському Тегу коштував найшвидшому людині ... 500 000 доларів. Причиною відмови, нагадаємо, послужила втома, на яку послався рекордсмен світу.

Додамо, що агент не підтвердив, але і не спростував інформацію, що з"явилася в ЗМІ інформацію про те, що одна китайська фірма зробила Болту суперпропозицію ціною в 100 мільйонів доларів.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Найшвидша людина світу Усейн Болт може стати найдорожчим атлетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути