субота, 12 вересня 2009 11:23

Усейн Болт програв забіг 5-річному хлопчику

Усейн Болт програв забіг 5-річному хлопчику

Триразовий олімпійський чемпіон, триразовий чемпіон світу і рекордсмен світу ямайський спринтер Усейн Болт напередодні старту Світового легкоатлетичного фіналу в Салоніках узяв участь у забігу проти 5-річного хлопчика і... програв.

З хлопчиськом Болт біг міні-спринт, проте він спочатку забарився на старті, а потім почав ледве перебирати ногами на дистанції. В результаті дитина першою перетнула фінішну лінію. Вболівальники, яких зібралося на вулиці близько 200, шумом і гамором вітали перемогу свого співвітчизника над одним із найвідоміших бігунів планети, повідомляє АР.

"Це була просто забава. Я обожнюю спілкуватися з дітьми", - зазначив Болт, додавши, що йому було надано дуже теплий прийом у Салоніках, де в рамках фіналу він збирається бігти тільки дистанцію 200 метрів, тоді як його конкуренти - ямаєць Асафа Пауелл і американець Тайсон Гей вийдуть на старт 100-метрівки.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Усейн Болт програв забіг 5-річному хлопчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути