середа, 13 лютого 2013 17:17

"Найнебезпечніш гравці "Боруссії" – Гьотце, Блащіковськи і Левандовськи" – Нагорняк

"Найнебезпечніш гравці "Боруссії" – Гьотце, Блащіковськи і Левандовськи" – Нагорняк
Нагорняк: "Глядачі повинні отримати задоволення від "Шахтаря" і "Боруссії". Фото: fanat.ua

Від сьогоднішньої гри в Лізі Чемпіонів між "Шахтарем" та "Боруссією" глядачі мають отримати задоволення. Попередній матч "Боруссія" програла "Гамбургу" з однієї причини – після вилучення Левандовського команда догравала вдесятьох, – вважає екс-гравець "Дніпра" й "Шахтаря" Сергій Нагорняк.

"У суботу був день Гамбурга. Вони забили все, що могло влетіти. У рівних складах була би абсолютно інша гра. Тому Шахтарю не варто тішити себе ілюзією. Найнебезпечнішими гравцями дортмундців вважаю Гьотце, Блащіковськи і Левандовськи. Хоча "Боруссія" сильна саме своєю командною грою. Лідери є в кожній лінії. Вистрелити в цьому матчі теж може будь-хто. Тримати м'яча, як це робить "Барселона" Дортмунд не буде. Все-таки у них Мессі немає. Грати на нічию теж не захочуть. При найменшій спробі німці йтимуть в атаку. Гірникам важко буде втримати свої ворота на замку", - впевнений фахівець

Нагорняк не може назвати Луческу чи Клоппа сильнішим за свого опонента.

"Обидва тренери дуже сильні й дуже вмілі. І "Шахтар", і "Боруссія" грають в атакувальний футбол, який подобається глядачам, – каже експерт.

Нагадаємо, що 13 лютого донецький "Шахтар" приймає дортмундську "Боруссію" у матчі 1/8 Ліги чемпіонів. Початок поєдинку о 21:45. Трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Найнебезпечніш гравці "Боруссії" – Гьотце, Блащіковськи і Левандовськи" – Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути