вівторок, 12 лютого 2013 13:09

"Ввечері визначуся, чи гратиме Хюбшман" - Луческу

"Ввечері визначуся, чи гратиме Хюбшман" - Луческу
Луческу за те, щоб бажання збігалися з можливостями. Фото: shakhtar.com

-Матч у нас завтра, тоді будемо хвилюватися і напружуватися, - Мірча Луческу по ходу зустрічі з журналістами напередодні гри проти "Боруссії" зробив спробу розвеселити зал і навіть перейшов на російську. – Взагалі футбол – це свято, розслабтеся.

Почав головний тренер гірників традиційно. Сказав, що "Шахтар" не вперше опиняється у незручній ситуації, коли треба грати єврокубкові поєдинки у лютому, під час зимової перерви.

_ Але судячи з контрольних матчів, можу сказати, що готовністю команди я задоволений, - констатував румунський фахівець.

Разом з собою привів голкіпера Андрія П'ятова. Той, вочевидь, волів би взагалі нічого не говорити на прес-конференції, але на два запитання відповісти довелося.

- Ми не приділяємо окрему увагу саме Левандовському, - журналіст хотів вивідати секрети підготовки воротаря до дуелі з польським форвардом. – Усі в "Борусії" небезпечні. Захисники можуть завдати прикрощів під час "стандартів". Тому ми аналізуємо дії кожного футболіста суперника, а не тільки Левандовського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Боруссії" і збірної Польщі починав з 250 євро і не влучав по м'ячу

Воротар засмутився через поразку "Боруссії" від "Гамбурга" у суботу.

- Дортмундці завтра злішими будуть, - переконаний Андрій.

Луческу, як господар прес-конференції, знову узяв ініціативу в свої руки. Він згадав про минулі перемоги його "Шахтаря" над німецькими клубами: "Шальке", "Штутгартом", "Вердером".

- Але "Боруссія" не відповідає традиційному німецькому стилю гри, - підкреслив. – Команда Клоппа діє, швидше, у латиноамериканському стилі.

Спиридон, помічник Луческу, так і переклав – латиноамериканському. Головний тренер ще раз на цьому наголосив і почав перешіптуватися з помічником. Після цього обличчя асистента набуло стурбованого вигляду.

Про кадрові проблеми "Боруссії" - можливу відсутність Шмельцера, Гюндогана та Гросскройца – Луческу і чути не хоче.

- Я повірю в це, коли побачу стартовий протокол, - хитро посміхнувся. І на всякий випадок дипломатично додав. – У "Боруссії" багато класних гравців, з кадровими проблемами можна упоратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вітрянкою захворів Хюбшман, тому з Ракицьким перестрахувалися" - Степаненко

Томаш Хюбшман вітрянку майже переміг. Сьогодні – останній день, коли він може нею з кимось "поділитися". А так – працює у загальній групі.

- Хоча 10 днів поза командою могли позначитися. Рішення чи вийде чех у стартовому складі я прийму сьогодні ввечері.

Зі слів Містера, можна було зробити висновок, хто найбільш професійний гравець "Шахтаря". Звичайно, Ярослав Ракицький.

- Так співпадає, що в нього починаються проблеми, коли грає національна команда, - розповів про усім відомий факт. Але інтерпретував його не так, як більшість уболівальників. – Ярослав хоче грати за збірну України, цю тему треба закрити.

Невідомо чи дивився Луческу усім відомий радянський фільм, але відповідаючи на запитання чи назвав би він ідеальним рахунок 2:0 у завтрашній грі, як цього воліють Даріо Срна та Разван Рац, румун відповів майже класично.

- Добре, щоб у нас було не тільки бажання досягти його, але і можливості це зробити. Пити за це ніхто не пропонував. Зарано.

Зараз ви читаєте новину «"Ввечері визначуся, чи гратиме Хюбшман" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути