понеділок, 12 липня 2010 10:01

Найкращого футболіста ЧС-2010 кинули в басейн

Найкращого футболіста ЧС-2010 кинули в басейн

Нападника збірної Уругваю Дієго Форлана, якого визнали найкращим гравцем чемпіонату світу з футболу 2010 року, скинули в басейн його партнери по національній команді. Таким чином футболісти відзначили вручення Форлану почесного призу. Про це форвард написав у своєму мікроблозі.

У мікроблозі Форлан розмістив фотографію з підписом: "Я виграв цю нагороду завдяки партнерам по команді. Знімок був зроблений до того, як вони кинули мене в басейн".

Приз найкращого гравця ЧС-2010 Форлан отримав за підсумками голосування журналістів. Уругвайський форвард отримав 23,4 відсотка голосів. Друге місце зайняв голландець Веслі Снейдер (21,8 відсотка), третім став іспанець Давід Вілья, за якого проголосували 16,9 відсотка учасників опитування.

На чемпіонаті світу уругвайці дійшли до півфіналу, показавши свій найкращий результат за 40 років. У матчі за третє місце Уругвай поступився Німеччині. Форлан забив на турнірі п'ять голів і став одним з найкращих бомбардирів ЧС-2010 разом з Вільєю, Томасом Мюллером і Снейдером.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Найкращого футболіста ЧС-2010 кинули в басейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути