Ексклюзиви
середа, 30 вересня 2020 15:14

Найкращий промоутер світу зацікавився українським боксером

Найкращий промоутер світу зацікавився українським боксером
Денис Беринчик ще не мав титульних боїв. Фото: Ukrainian Boxing Arena

Один з найавторитетніших боксерських промоутерів у світі Едді Гірн уже після наступного бою Дениса Беринчика, який відбудеться 8 жовтня, може зробити пропозицію К2 щодо співпромоушина в наступних поєдинках українця. Повідомляє "Чемпіон".

Така практика вже існує між К2 і компанією Едді Гірна Matchroom Boxing стосовно колишнього абсолютного чемпіона світу в крузервейті Олександра Усика. У рамках співпромоушина К2 і Matchroom Boxing уже організували Усику два поєдинки і 31 жовтня в Лондоні проводитимуть третій бій, де суперником Олександра стане досвідчений британець Дерек Чісора.

Для Беринчика така угода може значно покращити чемпіонські та фінансові перспективи, адже Едді Гірн зараз є промоутером №1 у світі. Едді має чинний контракт зі стримінговою платформою DAZN, активно співпрацює зі Sky Sports.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісора заявив, що він переможе Усика

Серед боксерів, які перебувають на контракті в Гірна та боксують в одній ваговій категорії з Денисом, виділяються британці Люк Кембелл та Ентоні Кролла, яких торік по черзі переміг Василь Ломаченко.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий промоутер світу зацікавився українським боксером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути