субота, 25 грудня 2021 10:06

Найбагатший клуб світу кличе українського голкіпера

Найбагатший клуб світу кличе українського голкіпера
Лунін міцно засів на лаві запасних. Фото: "Реал"

Голкіпер "Реала" Андрій Лунін привернув увагу селекціонерів "Ньюкасла". "Королівський клуб" не утримуватиме дублера Тібо Куртуа, якщо він захоче піти. Реал попросить за трансфер українця € 10 мільйонів.

У "Ньюкаслі" готові гарантувати Луніну ігрову практику, якщо він наважиться змінити сонячну Іспанію на Північний Схід Англії, повідомляє El Nacional.

22-річний воротар зіграв лише один матч за мадридський клуб – поєдинок минулого сезону у Кубку Іспанії проти "Алькояно", який мадридці програв (1:2). Цього сезону Андрій зовсім не виходив на поле у ​​складі "вершкових".

"Ньюкасл" у нинішньому сезоні АПЛ виборює виживання. 27 грудня команда Едді Гау зіграє проти "Манчестер Юнайтед" у рамках 19-го туру АПЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петраков розповів, чому не викликає Луніна у збірну України

Лунін перейшов у "Реал" із луганської "Зорі" влітку 2018 року за € 8,5 мільйонів. Його контракт розрахований до літа 2024 року.

7 жовтня новим власником "сорок" став фонд державних інвестицій уряду Саудівської Аравії (PIF). Фонд придбав близько 80% акцій "Ньюкасла". В інвестиційну групу також входять PCP Capital Partners та RB Sports & Media. Саудівці викупили клуб у Майка Ешлі за 350 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Найбагатший клуб світу кличе українського голкіпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути