вівторок, 20 вересня 2011 09:34

"Надати Максимову умови Рамоса, він досяг би більшого" - Сабо

"Надати Максимову умови Рамоса, він досяг би більшого" - Сабо

Колишній головний тренер київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо поділився своїми враженнями від першої третини чемпіонату України сезону 2011/12.

"Після десяти турів можна впевнено сказати, що в національній першості - навіть у порівнянні з останніми роками - мало що змінилося. Як і протягом першого десятиліття цього століття боротьбу за чемпіонство ведуть лише дві команди - "Динамо" і "Шахтар". Багато хто сподівався, що з приходом Рамоса в це протистояння вклиниться "Дніпро", але, як бачимо, цим прогнозам поки не призначено збутися. Я не маю права давати поради керівництву, але очевидно, що куплені іспанцем футболісти так і не заграли. Зараз він запевняє, що колективу потрібні ще кілька людей. Ну, придбають цих гравців, а що потім? Знову купувати? Особисто я впевнений, що Рамос просто обманює керівництво "Дніпра", - вважає Сабо.

Неприємні сюрпризи, на думку тренера "Дніпром" не обмежуються.

"Продовжують засмучувати "Карпати" з "Оболонню". Втім, невдачі "пивоварів" я списав би на звичайне невезіння - команда Ковальця заслуговує набагато більшого, ніж образливий нуль у графі "перемоги", - сказав Йожеф Йожефович.

З моментів приємних тренер зазначив результати "Кривбасу".

"Мені дуже імпонує робота Максимова - впевнений, що якщо цього тренера призначити наставником того ж "Дніпра" та надати йому умови Рамоса, він досяг би набагато більшого. Утім, думати про єврокубки" Кривбасу "зарано - поки що команда не має достатньої кількості футболістів такого високого рівня. Хотілося б виділити і "Олександрію" - новачок Прем'єр-ліги показує непогану гру і, впевнений, ще багатьом попсує нерви", - цитує Сабо "СЭ в Украине".

Зараз ви читаєте новину «"Надати Максимову умови Рамоса, він досяг би більшого" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути