Ексклюзиви
вівторок, 14 вересня 2010 08:50

Надаль вперше в кар"єрі виграв US Open

Надаль вперше в кар"єрі виграв US Open
Іспанець Рафаель Надаль став переможцем Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open) у чоловічому одиночному розряді.

У фіналі турніру Надаль зустрічався із сербом Новаком Джоковічем. Матч завершився з рахунком 6:4, 5:7, 6:4, 6:2 на користь іспанського тенісиста.

Рафаель Надаль виграв US Open вперше в кар"єрі. Після перемоги на Відкритому чемпіонаті США Надаль став сьомим за всю історію тенісистом, який перемагав на всіх чотирьох турнірах "Великого шолома" - Вімблдоні, Australian Open, US Open і "Ролан Гаррос".

Фінальний матч у чоловічому одиночному розряді US Open-2010 повинен був відбутися в неділю, 11 вересня, але через несприятливі погодні умови зустріч була перенесена на понеділок. Однак і в понеділок погода втрутилася в хід матчу в другому сеті за рахунку 6:4, 4:4 гра була майже на годину призупинено через дощ.

Нагадаємо, в суботу російська тенісистка Віра Звонарьова програла бельгійці Кім Клійстерс у фіналі Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open).

Рахунок фінального матчу, який тривав одну годину, склав 6:2, 6:1 на користь Клійстерс. Це вже третя перемога 27-річної бельгійки на US Open - раніше вона вигравала американський чемпіонат у 2005 і 2009 роках.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Надаль вперше в кар"єрі виграв US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути