Ексклюзиви
понеділок, 13 вересня 2010 09:56

Чоловічий фінал US Open перенесли через дощ

Чоловічий фінал US Open перенесли через дощ
Організатори Відкритого чемпіонату США з тенісу (US Open) ухвалили рішення відкласти фінальний матч у чоловічому одиночному розряді, який повинен був відбутися в неділю, 12 вересня. Про це повідомляється на офіційному сайті турніру.

Зустріч між іспанцем Рафаелем Надалем і сербом Новаком Джоковічем перенесли на понеділок, 13 вересня, через дощ. Матч повинен початися о 16:00 за місцевим часом (23:00 понеділка за Києвом).

Крім того, у зв"язку з несприятливими погодними умовами був перерваний фінал у жіночому парному розряді, в якому Ваня Кінг (США) та Ярослава Шведова (Казахстан) зустрічалися з Лізель Хубер (США) та Надією Петровою (Росія). Цей матч також буде дограний у понеділок. Зустріч була перервана за рахунку 6:2, 4:6, 5:4 на користь Хубер і Петрової.

Раніше в неділю на US Open був зіграний фінал у жіночому юніорському розряді, в якому зустрілися росіянки Дарина Гаврилова і Юлія Путінцева. Ця зустріч тривала 1 годину 13 хвилин. Гаврилова, яка отримала на турнірі перший номер посіву, обіграла свою співвітчизницю з рахунком 6:3, 6:2.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Чоловічий фінал US Open перенесли через дощ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути