середа, 24 червня 2009 11:21

Надаль відмовився від Вімблдону через сімейні проблеми

Надаль відмовився від Вімблдону через сімейні проблеми

З офіційної причини, іспанець Рафаель Надаль відмовився від Вімблдону через хворе коліно, проте за неофіційною, справа могла бути не тільки в цьому.

Протягом декількох тижнів ходили чутки, що в сім"ї Надаля далеко не все добре, а вчора, 23 червня, підтвердилася інформація, що батьки Надаля, Себастьян і Ана-Марія, розійшлися. Сім"я досить багато означає для Надаля, взяти хоч би те, що 23-річний тенісист досі живе разом з сім"єю на Мальорці і тренується у дядька Тоні.

Джерело, близький до команди Надаля, підтвердило: "Рафа спустошений. Останні декілька місяців він намагався зосередитися на тенісі, але в думках він був далеко від корту. Якщо на людях він поводився сміливо, то вдома замикався і сподівався, що все налагодиться. Зараз він повернувся додому і проводить час з сім"єю.

Після відмови від Вімблдону він говорив про відновлення організму, але зараз у нього ще важче завдання - відновлення всього життя", - цитує джерело Daily Mail.

За матеріалами LiveSport

Зараз ви читаєте новину «Надаль відмовився від Вімблдону через сімейні проблеми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути