вівторок, 02 червня 2009 14:33

Надаль вперше за 4 роки відсвяткує день народження вдома

Надаль вперше за 4 роки відсвяткує день народження вдома

Перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль повернувся на Мальорку після сенсаційної поразки в четвертому колі Відкритого чемпіонату Франції. Він вперше з 2005 року відзначить свій день народження тут, а не в Парижі.

Він прилетів на свій рідний острів в неділю ввечері практично відразу після невдачі в поєдинку з шведом Робіном Содерлінгом - 2:6, 7:6 (7:2), 4:6, 6:7 (2:7).

В понеділок Рафа з написав останнє повідомлення в свій блог, який він вів на "Ролан Гаррос", після чого провів решту дня, розслабляючись і відпочиваючи. Він пограв в гольф зі своїми дядями Тоні (він же - тренер Рафи) і Мігелем Анхелем, після чого з друзями відправився на пляж.

На середу, 3 червня, заплановано святкування дня народження лідера світового рейтингу, яке пройде в колі сім"ї вперше з 2005 року. Правда, сам тенісист на прес-конференції в столиці Франції відзначив, що в наступні роки постарається відзначати день свого народження в Парижі.

В суботу, 6 червня, Надаль вилетить до Лондона, де проведе перший в сезоні турнір на трав"яному покритті. На цьому турнірі - Queen"s Club - іспанець є діючим чемпіоном. Після цього він планує зіграти на Вімблдоні.

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Надаль вперше за 4 роки відсвяткує день народження вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути