пʼятниця, 28 листопада 2008 16:51

Надаль і Алонсо стануть футболістами

Найсильніший тенісист світу Рафаель Надаль, голкіпер мадридського "Реала" і збірної Іспанії Ікер Касільяс і дворазовий чемпіон світу в гонках "Формули-1" Фернандо Алонсо візьмуть участь в товариському футбольному матчі, повідомляє gazeta.ru з посиланням на РІА "Новини".

Добродійний матч під вивіскою "Друзі Касільяса проти "Друзів Надаля" пройде 16 грудня - через три дні після того, як в поєдинку чемпіонату Іспанії з футболу битимуться "Барселона" і "Реал". Засоби від проведення товариської зустрічі підуть на боротьбу з малярією, квитки коштуватимуть 6-10 євро.

"У цьому матчі зіграють зірки тенісу і футболу, також ви побачите декого зі світу автогонок, - відзначив Касільяс. - Що стосується "классико", то ми з Рафой зійшлися в думці, що "Реал" переможе "Барселону" на її полі з рахунком 1:0". Поки що не всі запрошені підтвердили свою участь (але Алонсо вже дав згоду), організатори матчу не можуть відмовити в задоволенні "підколоти" один одного.

"У Рафи хороші ноги, але у нього відсутнє бачення поля", - заявив Касильяс. "Ікеру слід попрактикуватися в тенісі. Якщо він захоче, я дам йому декілька уроків безкоштовно", - парирував Надаль, уболівальник "Реала".

Зараз ви читаєте новину «Надаль і Алонсо стануть футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути