неділя, 22 березня 2020 10:29

На ювілей у в'язниці Роналдінью отримав вечерю з шашликом

На ювілей у в'язниці Роналдінью отримав вечерю з шашликом

Колишній футболіст збірної Бразилії Роналдінью, який перебуває під слідством в Парагваї за використання при прильоті в країну підроблених паспортів, відзначив своє 40-річчя у в'язниці, повечерявши барбекю.

Раніше Роналдіньо зіграв за команду, яка стала переможцем тюремного турніру по футболу. В якості призу за перемогу вони отримали 16-кілограмового порося. Про це повідомляє Depо.

Роналдінью і його брат Роберто де Ассіс Морейра пред'явили підроблені паспорти в аеропорту Асунсьйона. 5 березня генеральний прокурор Парагваю виписав ордер на арешт бразильця, але наступного дня він був звільнений з-під варти. Однак за запитом генпрокуратури через кілька годин Роналдінью знову заарештували. Пізніше суд ухвалив рішення продовжити його арешт до шести місяців.

Захист експівзахисника намагався домогтися переведення свого підзахисного під домашній арешт. За це була запропонована застава в розмірі більш ніж € 1,4 млн, однак суд відхилив його подання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володар "Золотого м'яча" загримів до в'язниці на 6 місяців

Роналдінью зіграв 97 матчів за збірну Бразилії, а в 2005 виграв "Золотий м'яч". В Європі виступав за ПСЖ, "Барселону" і "Мілан".

Зараз ви читаєте новину «На ювілей у в'язниці Роналдінью отримав вечерю з шашликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути