вівторок, 25 березня 2008 09:43

На вчорашній прес-конференції Джуда запропонував Мозлі парі

На вчорашній прес-конференції Джуда запропонував Мозлі парі
Колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Заб Джуда настільки впевнений в своїй перемозі нокаутом в поєдинку 31 травня проти екс-чемпіона світу в трьох вагових категоріях Шейна Мозлі, що запропонував своєму суперникові парі на 100 тисяч доларів.

"Якщо він настільки впевнений в своїх силах і перебуває в прекрасній формі, чом би йому не прийняти це парі. Минулого разу я укладав таке парі на 100 тисяч доларів перед боєм проти Корі Спінкса. І що я зробив? Я нокаутував його", - заявив 30-річний Джуда на вчорашній прес-конференції. - Він буде нокаутований 31 травня. Він став старший і вже не такий швидкий. Я розмовляв з Вінкі (Райтом) і Верноном (Форрестом), і вони розповіли мені, що його удар теж вже не той, що раніше. Без сумнівів, я кращий боксер, ніж він".

36-річний Мозлі, який завоював свій перший чемпіонський титул ще в 1997 році, теж заявив, що майбутній поєдинок проти Джуди закінчиться достроково, проте, на думку Мозлі, саме Джуда опиниться в нокауті. "Те, що він каже, або те, що він думає - не має значення. У мене є мета, і вона полягає в тому, щоб знищити всіх, хто стоїть на моєму шляху до чемпіонського титулу, - сказав Мозлі. - Чесно кажучи, я не думаю, що бій пройде всю дистанцію. Заб - видатний атлет. Він дуже швидкий і володіє сильним ударом. Проте як довго він зможе зберігати настрій? Як довго він зможе зберігати концентрацію на рингу?"

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «На вчорашній прес-конференції Джуда запропонував Мозлі парі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути