середа, 27 червня 2012 11:39

На варшавському стадіоні повністю перестелили газон

На варшавському стадіоні повністю перестелили газон
Газон у Варшаві "відремонтували". Фото: ukraine2012.gov.ua

На стадіоні "Народовому" в Варшаві напередодні півфіналу довелось перестелити трав'яне покриття. "Нам не буде соромно за газон", - заявив Марек Випиховський, фахівець компанії "Зелена архітектура", працівники якої укладали покриття і доглядають за ним протягом всього чемпіонату.

"Ми зробили все, що можна було, тож за півфінальний матч, який відбудеться у четвер, соромно не буде, у будь-якому випадку догляд за покриттям проводиться в режимі нон-стоп", - додав спеціаліст.

У четвер на головній арені Польщі відбудеться остання гра турніру в країні, після чого Варшава передасть естафету Києву, де на НСК "Олімпійський" пройде фінальний матч Євро-2012.

У середу, напередодні поєдинку Німеччина - Італія відбудеться офіційне тренування. Нагадаємо, перед двома попередніми іграми в Варшаві від тренувань на полі Народового відмовились, піклуючись про газон. Згодом директор турніру Мартін Каллен заявив, що до півфіналу частину трав'яного покриття необхідно буде замінити.

"Я б не використовував цей термін. Тут краще вжити слово "реконструкція", "відновлення" газону на ділянках, де це найбільш необхідно, зокрема, на майданчику біля воріт і виходу до роздягальні. Сьогодні поле готове, є в хорошому стані і добре виглядає", - підкреслив Каллен.

Нагадаємо, півфінал Німеччина - Італія пройде на Національному стадіоні в четвер о 20:45 (за європейським часом). У середу, о 18:00 заплановане тренування команди Йоахіма Льова, на 20:00 – команди Італії. Досі під час Євро у Варшаві відбулось три групові матчі та чвертьфінал Чехія – Португалія, повідомляє Польська агенція преси.

Зараз ви читаєте новину «На варшавському стадіоні повністю перестелили газон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути