неділя, 17 червня 2012 16:53

На польському телебаченні Росію показали під прапором Радянського Союзу

Автор: Фото: newsru.com
 

Польський національний канал TVP допустив грубу помилку під час трансляції спортивних новин, присвячених Євро-2012. Під час демонстрації сюжету, в якому говорилося про матч Польща - Росія, в кадрі були зображення прапора Польщі та Радянського Союзу - замість прапора Російської Федерації, пише InoProSport.

Прапор із зображенням серпа та молота з'явився в ефірі TVP вдень, в 12-годинному випуску новин. Скріншоти помилки польського телебачення були відразу ж викладені в інтернет, де зображення швидко поширилося в блогах і соцмережах.

Подібні помилки траплялися в ефірах TVP і раніше. Так, наприклад, під час трансляції Чемпіонату Європи з гандболу у кадрі були неправильні прапори Данії, Сербії, Словаччини - і навіть самої Польщі.

Newsru.ua відзначає, що в Польщі негативно ставляться до збірної Росії з футболу через її уболівальників, які влаштували недавно у Варшаві масову бійку.

Зараз ви читаєте новину «На польському телебаченні Росію показали під прапором Радянського Союзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути