пʼятниця, 08 травня 2009 10:34

На початку другого тайму Ахметов "катапультувався"

На початку другого тайму Ахметов "катапультувався"

Президент донецького "Шахтаря" Ринат Ахметов прокоментував перемогу своєї команди в півфіналі Кубка УЄФА.

"На сорок шостій хвилині я вже катапультувався, - сказав Ахметов. - Дуже радий, що ми змогли досягти такої важливої перемоги. Хочу привітати всіх прихильників "Шахтаря" з виходом у фінал Кубка УЄФА. Зараз мені не хотілося б говорити про фінал. Сьогодні я щасливий".

Також президент Шахтаря додав: "І ще, сьогодні я можу сказати спасибі Луческу за те, що він витримав дуже важку осінь. Не кожен тренер зможе так гідно витримати подібний тиск, який випробовував Містер. І я йому дуже вдячний за те, що він зумів вивести команду у фінал Кубка УЄФА. Також хочу сказати спасибі тренерському штабу, всім співробітникам клубу. А найбільша подяка, звичайно ж, нашим чудовим уболівальникам.".

Про фінал: "Ви зараз говорите вже про наступний крок нашої команди, а я сьогодні просто дуже щасливий і хочу радіти. А ось завтра ми прокинемося, і думатимемо вже про фінал в Стамбулі".

"Сьогодні я спати не буду, - відзначив Ринат Ахметов. - По-перше, мені ще треба другий тайм подивитися. Тому що я його не бачив".

Про гру: "Ми виглядали непогано. Динамо не вдалося створити біля наших воріт серйозних погроз. А Жадсон забив дуже хороший і важливий гол".

Про звичку йти із стадіону: "Цього разу мені інтуїція підказала, щоб я вже на сорок шостій хвилині поїхав. Тобто це відбулося відразу після свистка судді. Я навіть не бачив пропущений гол. Таке у мене вперше. Напевно, якась сила мене видавила зі стадіону.

Про поздоровлення: "Ви знаєте, я вимкнув телефон і ні з ким не розмовляв. Тільки зараз включив - мене привітала сім"я, діти та мама. А останні п"ятдесят пропущених дзвінків я ще не дивився".

Прес-служба"Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «На початку другого тайму Ахметов "катапультувався"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути