четвер, 31 січня 2008 14:36

На перегляді в "Чорноморці" черговий перуанець

На перегляді в одеському "Чорноморці", який готується до другої частини чемпіонату України у Белеку, перебувають три потенційні новачки - 26-річний перуанський захисник Едгар Вільямарін з "Сієнсіано", 20-річний хавбек Сергій Колесниченко з білоруської "Даріди" і 24-річний нападаючий полтавської "Ворскли" Руслан Левіга, права на якого належать донецькому "Шахтареві".

При цьому вже оформлені відносини з двома новобранцями - 23-річним російським воротарем Сергієм Приходько з череповецької "Шексни" і 24-річним перуанським нападаючим Хосе Карлосом Фернандесом з того ж "Сієнсіано".

До появи у "Чорноморці" перуанських легіонерів Вільямаріна і Фернандеса, у команді вже був представник цієї країни - півзахисник Паоло Де Ла Аса. До Одеси він перебрався влітку і теж з "Сієнсіано".

Завтра одесити проведуть на турецькому зборі, який продовжиться до 5 лютого, другий контрольний матч. Команда Віталія Шевченка зіграє з чеським клубом "Вікторія" (Пльзень). Перший спаринг "моряки" програли грозненському "Тереку" (0:2), повідомляє "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «На перегляді в "Чорноморці" черговий перуанець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути