вівторок, 19 серпня 2008 16:33

На оглядинах в "Дніпрі" перебуває захисник "Челсі"

Сьогодні вранці до Дніпропетровська прибув 23-річний бразильський захисник Едуардо Алсідеш, який раніше виступав за німецький "Шальке", португальську "Бенфіку", а останні два роки провів в голландському ПСВ.

В основному він грав на позиції правого захисника, хоча може закрити і ліву бровку,  а також зіграти в центрі оборони. Контракт Алсідеша, зріст якого становить 192 сантиметри, належить лондонському "Челсі", проте за клуб Романа Абрамовича він не зіграв жодного офіційного матчу, оскільки не міг отримати британську робочу візу (за національну збірну Бразилії він ще не грав, а відомо, що для отримання дозволу виступати за англійсукий клуб потрібно проводити не менше 75% матчів за сезон у складі збірної). У 2003 році Алсідеш у складі юнацької збірної Бразилії став чемпіоном світу.

З неофіційних джерел повідомляється, що трансфер може обійтися "Дніпру" в суму близько 8 млн. доларів, а сам контракт буде підписаний строком на 4 роки, повідомляє "Спорт Украины"

Зараз ви читаєте новину «На оглядинах в "Дніпрі" перебуває захисник "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути