Ексклюзиви
неділя, 09 листопада 2008 12:43

На матчі "Таврія" - "Шахтар" була заміна тренера

Так вийшло, що епізоди матчу, що відбувся у Сімферополі через якийсь час знову показуватимуть на екранах телевізорів, щоправда, звичайний вболівальник навряд чи на це зверне увагу.

Російсько-українська знімальна група домовилася з кримським клубом, що по ходу зустрічі "Таврія" - "Шахтар" знімуть кілька епізодів нового серіалу з робочою назвою "Весняні турботи пізньої осені". Це буде класична пекуча "мильна опера", над якою почнуть ридати сентиментальні жінки різного віку.

Суть ось у чому - за сценарієм режисера, головний герой, роль якого виконує відомий російський актор Олексій Гуськов, за професією - футбольний тренер. Його подруга життя (Олена Ксенофонтова) - артистка. Для більшої достовірності було вирішено знімати фрагменти трудової діяльності персонажа Гуськова безпосередньо на справжньому матчі.

Артист вийшов одразу за командами з тунелю до поля, був дуже серйозний, руки тримав у кишенях спортивних штанів, нервово озирався. Саме таким, на думку кінематографістів, і повинен бути тренер. Якийсь час Гуськова знімали на тлі лавки запасних "Таврії". Олену Ксенофонтову зафіксували на трибуні, серед справжніх уболівальників.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «На матчі "Таврія" - "Шахтар" була заміна тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути