Ексклюзиви
субота, 01 травня 2010 11:24

На матчі "Динамо" вболівальники вивісили нацистський банер (ФОТО)

Автор: Фото:interfax.by
 

Вболівальники мінського "Динамо" вивісили на матчі з "Вітебськом" (1:1) нацистський банер, в якому вшанували пам"ять заступника Адольфа Гітлера Рудольфа Гесса. Тепер клуб понесе серйозне покарання.

"Це кричущий випадок не тільки для футбольної громадськості, але і для всього білоруського суспільства. Будуть вжиті найсерйозніші заходи до організаторів і учасників цієї акції. Цим зараз займуться і правоохоронні органи. Вони виявлять виконавців цієї акції. Дисциплінарний комітет збереться в понеділок і вживе заходів по відношенню до команди. Клуб несе відповідальність за своїх уболівальників", - цитує "Советский спорт" голову дисциплінарного комітету Білоруської федерації футболу Володимира Витушка.

За словами Витушка, "Динамо" може бути оштрафовано на 100 тисяч доларів. Клуб вже приніс вибачення ветеранам.

"Нам дуже шкода, що ця огидна витівка, якої немає виправдання, сталася напередодні святкування 65-річчя цієї знаменної в історії нашої країни події. Ми впевнені, що ці нелюди не мають ніякого відношення до вболівальників клубу, представники яких вже направили на ім'я голови асоціації "Білоруська федерація футболу" Геннадія Невигласа відкритий лист із засудженням цієї витівки", - йдеться в офіційному зверненні мінського "Динамо".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «На матчі "Динамо" вболівальники вивісили нацистський банер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути