середа, 21 квітня 2010 15:25

Прохання "Карпат" про іноземного арбітра розгляне виконком ФФУ

Прохання "Карпат" про іноземного арбітра розгляне виконком ФФУ

На найближчому виконкомі Федерації футболу України, який пройде 29 квітня, буде розглянуто питання, щодо запрошення іноземних арбітрів на матчі чемпіонату України "Шахтар" - "Динамо" і "Таврія" - "Карпати" . Про це повідомили сьогодні в Будинку футболу на розширеному засіданні комітету арбітрів ФФУ.

Приводом для такого рішення стали відповідні листи з боку керівництва цих клубів.

Було вирішено також внести пропозицію, щодо суттєвого збільшення штрафів і зробити суворішими дисциплінарні санкції як до клубів та і до окремих гравців.

На цьому наголосив віце-президент ФФУ Анатолій Біденко.

"ФФУ демократично вчинила по відношенню до клубів в рік першого проведення чемпіонату України в рамках Прем"єр-ліги. Пізніше ми врахували побажання клубів і санкції були ще зменшені.

Зокрема, з клубу може бути стягнутий штраф у розмірі 7, 5 тисяч гривень, з конкретної особи біля 2 тисяч гривень. Я думаю, якщо штраф буде близько 75 тисяч гривень, тоді той же Калиниченко десять разів подумає, щодо критики дій арбітра, особливо в тому вигляді, як він це зробив під час матчу "Динамо" Київ - "Дніпро" (2:1).

Біденко пропонує провести семінар для спортивних телекоментаторів, адже на його думку, багато з них на свій манер трактують футбольні правила і вводять в оману глядачів.

У свою чергу голова комітету арбітрів Вадим Шевченко говоритиме на виконкомі з приводу створення телепередачі, присвяченій проблемам футболу, трактування футбольних правил та законів. Також у планах створення відеоролику або короткометражного фільму з рекомендаціями і трактуваннями УЄФА футбольних правил та тенденцій.

Представники преси висловили побажання доповнити офіційний сайт комітету абрітрів ФФУ відеофрагментами спірних епізодів матчів та коментарями фахівців, щодо рішень рефері.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Прохання "Карпат" про іноземного арбітра розгляне виконком ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути