вівторок, 06 березня 2012 12:02

"На матч "Динамо"-"Арсенал" надрукували 8 тисяч фальшивих квитків" - Григорій Суркіс

"На матч "Динамо"-"Арсенал" надрукували 8 тисяч фальшивих квитків" - Григорій Суркіс

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс запевняє, що до Євро-2012 організаційні проблеми при проведенні футбольних матчів на НСК Олімпійський вдасться усунути, повідомляє офіційний сайт київського "Динамо".

Про це він сказав, коментуючи на прохання журналістів ситуацію яка виникла 4 березня за проведення футбольного матчу чемпіонату України "Динамо" - "Арсенал", коли турнікети Олімпійського виходили з ладу і не могли пропустити всіх бажаючих потрапити на матч.

"Що стосується вчорашнього матчу, наскільки мені відомо, було надруковано близько восьми тисяч квитків, які не мають нічого спільного з оригіналом квитка НСК Олімпійський. Тому, власне кажучи, і не працювали деякі термінали, які не приймають фальшиві, підроблені квитки", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бетао і Дуду заблукали на "Олімпійському", футболісти втекли від преси: "Динамо" виграло столичне дебрі

Ще одна проблема, за його словами, полягає в тому, що вболівальники, пройшовши самі, передавали квитки через паркан своїм друзям. "Деякі глядачі вважають себе дуже розумними: проходить один - передає свій квиток іншому, щоб він теж пройшов, але комп'ютер не пропускає, бо той квиток уже введено в систему. Ось це ми сьогодні повинні проаналізувати", - додав Суркіс.

Він висловив сподівання, що дирекція НСК Олімпійський зробить все, щоб виключити подібні ситуації в майбутньому. "Ми повинні зробити все, щоб за ті дні, які залишилися до Євро, ми вже не можемо говорити - місяці або навіть тижні, щоб налагодити співпрацю людини і системи, щоб ця система працювала досконало", - додав він.

Нагадаємо, що 4 березня "Динамо" мінімально обіграло "Арсенал", пішовши у відрив від "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"На матч "Динамо"-"Арсенал" надрукували 8 тисяч фальшивих квитків" - Григорій Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути