середа, 19 вересня 2012 12:56

На матч "Динамо" - "Шахтар" у Кубку України призначили 33-річного арбітра

На матч "Динамо" - "Шахтар" у Кубку України призначили 33-річного арбітра

На центральний матч 1/16 фіналу Кубка України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" призначений сімферопольський арбітр Анатолій Жабченко, повідомляє "Террикон".

Жабченко 33 роки, суддівством зайнявся в 2004 році, а до арбітражу матчів прем'єр-ліги почав залучатись у сезоні 2010/2011.

У сезоні 2012/13 працював на чотирьох матчах чемпіонату, одним з яких було столичне дербі "Арсеналу" і "Динамо" (0:1). У тому поєдинку Жабченко призначив пенальті у ворота "Арсеналу" і вилучив гравця "канонірів" Старгордского, показавши півзахисникові дві картки на протязі двох хвилин.

Додамо, що "Шахтар" прийме київське "Динамо" на "Донбас Арені" у неділю, 23 вересня. Початок поєдинку - о 19:30.

Тим часом, у вівторок, 18 вересня, у Будинку футболу відбулась робоча нарада новообраного керівництва Федерації футболу України у складі президента Анатолія Конькова, першого віце-президента Анатолія Попова та віце-президента ФФУ, президента прем'єр-ліги Віталія Данілова з куратором системи арбітражу в українському професіональному футболі П'єрлуїджі Колліною.

На зустрічі був розглянутий поточний стан справ у вітчизняному суддівстві та окреслені шляхи подальшої співпраці. Учасники засідання домовились про регулярне проведення спільних нарад у подібному форматі у майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «На матч "Динамо" - "Шахтар" у Кубку України призначили 33-річного арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути