Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2011 10:43

Біля "Донбас Арени" засяяв триметровий кріт

Біля "Донбас Арени" засяяв триметровий кріт

Днями біля кас "Донбас Арени" "оселився" доволі значних розмірів кріт, який ще й світиться. Від бажаючих сфотографуватися на пам'ять з сяючим футболістом немає відбою.

"Ідея прикрасити "Донбас Арену" оригінально і "по-футбольному" виношувалася нами ще з 2009 року. Набили оскому стандартні ялинки або банальні світлодіодні "завіси" зовсім не надихали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти "Шахтаря" заспівали у кліпі Гайтани

Тоді й виникла ідея створити новорічного крота. У цьому нам допомогло українське представництво французької компанії BLACHERE ILLUMINATION, лідер галузі з виробництва декоративного освітлення в Європі, - розповіла про історію появи сяючого крота провідний спеціаліст служби сайнеджа "Донбас Арени" Тетяна Шевченко. - Представники компанії "Ф'южн" навесні побували з робочим візитом на "Донбас Арені", повезли з собою сувенірного Кротика і виготовили його 3-метрову тривимірну копію.

Каркас фігури, виконаний з алюмінію, "обріс" мішурою і світлодіодними елементами. Доповнює композицію футбольний м'яч, діаметр якого становить 1 метр. З настанням темряви виріб спалахує сотнями різнобарвних вогнів, створюючи відчуття наближення новорічних свят."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибка став другим у списку найкращих футболістів місяця в СНД

За словами Тетяни Шевченко, кріт став лише початком підготовки "Донбас Арени" до новорічних святкувань. Наприклад, зовсім скоро гірляндами прикрасять дах над касами "Донбас Арени", особливим і неповторним буде і прикраса гігантського м'яча-фонтану.

Тим часом, у чаші "Донбас Арени" завершені роботи з установки інфрачервоного обігріву. У вівторок, 15 листопада, опалення буде запущено в тестовому режимі.

Зараз ви читаєте новину «Біля "Донбас Арени" засяяв триметровий кріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути