четвер, 27 жовтня 2011 12:57

Футболісти "Шахтаря" заспівали у кліпі Гайтани

Відбулася офіційна прем'єра відеокліпу Гайтани "Шахтар - чемпіон!". Музичне відео, де в головних ролях знялися футболісти основного складу ФК "Шахтар", тренери та вболівальники "гірників", вже з'явився в Інтернеті, а зовсім скоро його можна буде побачити на провідних телеканалах країни.

Нагадаємо, що зйомки кліпу проходили протягом двох днів у серпні на "Донбас Арені". Згідно із задумом, Гайтана силою власної уяви змогла змусити гравців "Шахтаря" співати, танцювати і веселитися прямо під час футбольного матчу, а потім сама замінила на полі одного з футболістів.

Режисером нового відео Гайтани став визнаний майстер відеокліпів Семен Горов, а автором декількох сюжетів до сценарію виступив Мірча Луческу.

"Хлопці з ФК "Шахтар" - не тільки професійні гравці, але й талановиті, веселі актори, які так яскраво проявили себе в нашому спільному відео! Я дуже щаслива, що вони з великою радістю сприйняли мою пісню і з задоволенням стали героями кліпу", - прокоментувала Гайтана роботу над відео.

Нагадаємо, вчора відбулися матчі 1 / 8 фіналу Кубка України. Дубль нападника "Шахтаря" Едуардо дозволив донецькій команді обіграти київське "Динамо" — 3:2.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Шахтаря" заспівали у кліпі Гайтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути