Ексклюзиви
понеділок, 24 квітня 2017 14:49

"На "Динамо" зараз не підуть навіть за пиво і гроші"

"На "Динамо" зараз не підуть навіть за пиво і гроші"
Леоненко: "Як змусити народ піти на стадіон після такої гри?" Фото: shahta.org

Уболівальники "Динамо" перестануть ходити на матчі команди.

Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" сказав екс-гравець "біло-синіх" Віктор Леоненко, коментуючи результат поєдинку столичної команди проти "Шахтаря".

"Як змусити народ прийти на стадіон після такої гри від "Динамо"? "Олімпійський" на поєдинку був майже заповнений, були присутні 52 тисячі глядачів. І Ребров хоче, щоб уболівальники продовжували приходити. Як, якщо кияни навіть і близько не створили жодного моменту за 95 хвилин?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркевич виніс вирок "Динамо" після матчу з "Шахтарем"

Зараз, навіть якщо гроші даватимеш і пиво наливатимеш - ніхто не піде. Я, крім як ганьби від "Динамо", взагалі нічого не бачу, якщо чесно. Не можна грати вдома і давати "Шахтарю" робити все, що заманеться. Але це все в першому таймі, адже в другому навіть гри не було. Там були поштовхи, лікті, кров і зламані носи.

А "Шахтар" ідеально зіграв проти "Динамо", я вважаю. Хтось у будь-якому випадку мав помилятися - в цьому випадку, це були Сидорчук та Шепелєв. "Шахтар" давно вже грає у футбол, а "Динамо" - мучиться. Для гостей це найкраща гра в обороні за весь чемпіонат. І в нападі вони зіграли непогано. У першому таймі "Шахтар" виглядав, як німці: забили гол і, як "Баварія" раніше грала, сіли в оборону.

Далі, в "Динамо" є дивина - Ребров вже п'яту гру не змінює склад. Він говорив, що у нього всі рівні, він любить ротацію. Виявляється, у нього взагалі й вибору немає: я подивився на лаву запасних - там лівий півзахисник Циганков і Яремчук. Все решта - опорники. Хоча це правильно - не змінювати основний склад. Це називається "награвати", так усі роблять", - сказав Леоненко.

"Шахтар" на "Олімпійському" мінімально обіграв "Динамо" і збільшив відрив від киян до 14 очок.

Зараз ви читаєте новину «"На "Динамо" зараз не підуть навіть за пиво і гроші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути