субота, 22 квітня 2017 13:04

Маркевич виніс вирок "Динамо" після матчу з "Шахтарем"

Маркевич виніс вирок "Динамо" після матчу з "Шахтарем"
Маркевич не бачить перспектив для "Динамо" в єврокубках. Фото: dynamo.kiev.ua

Рівень індивідуальної майстерності гравців "Шахтаря" значно вищий, ніж у "Динамо". І киянам із їх нинішньою грою буде важко претендувати на щось в єврокубках.

Про це сказав в коментарі zbirna.com куратор збірних України Мирон Маркевич, оцінюючи матч "Динамо" - "Шахтар" (0:1).

"Гірники індивідуально набагато сильніші за динамівців. Чого варті такі аси, як Марлос, Тайсон, Срна, Бернард, Ісмаїлі... Було б дивно, якби "Шахтар" не виграв чемпіонат.

"Динамо" змінилося дуже істотно. Ще рік-півтора тому команда була зовсім іншою. Тоді були особистості, які могли самостійно вирішити долю матчу, а зараз залишився один Ярмоленко, можливо, Віда, Гармаш - і все. Решта виконавців - це рівень нинішньої українського першості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Претензій до футболістів у мене немає" - Ребров

Гармаш? У нього є майстерність, але який сенс, якщо він півгри сперечається з арбітрами і ніяк не може зрозуміти, що суддя завжди правий.

Ярмоленко? Він може знайти момент, але ніхто не міг віддати йому нормальну передачу. Ярмоленко відкривався правильно, але паси були або з запізненням, або дуже сильні. У "Динамо" немає майстерності в середній лінії.

Киянам потрібно готуватися до Ліги чемпіонів, але з такою грою в Європі робити нічого. Навіть кваліфікацію пройти буде дуже складно", - сказав Маркевич.

"Динамо" в 26-му турі вдома мінімально поступилося "Шахтарю", не створивши за матч жодного по-справжньому небезпечного моменту. Відрив "гірників" від киян становить тепер 14 очок.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич виніс вирок "Динамо" після матчу з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути