Ексклюзиви
четвер, 10 грудня 2009 11:40

На честь Аршавіна назвуть селище в Росії

На честь Аршавіна назвуть селище в Росії

На озері Утішне в 90 кілометрах від Санкт-Петербурга буде побудовано селище, яке назвуть на честь капітана збірної Росії з футболу Андрія Аршавіна, - Аршавінка. Про це повідомляє інтернет-видання "Діловий Петербург". Одну з ділянок девелоперська компанія Parabola Group, яка будує селище, планує подарувати самому Аршавіну.

Проект девелоперів припускає будівництво від 20 до 30 "маєтків". Кожне з них займе біля гектара. За бажанням покупця до маєтку можуть бути прибудовані псарні або стайні. У селищі також планується побудувати вертолітний майданчик. Вартість ділянки площею один гектар на березі озера Утішне, за оцінками експертів, складає від 500 до 700 тисяч доларів.

Власник Parabola Group Олександр Русаков сказав, що він вирішив назвати селище на честь Аршавіна, оскільки вважає форварда своїм улюбленим футболістом. Сам гравець про пропозицію Русакова поки не знає. Передбачається, що Аршавін повинен дати дозвіл на привласнення селищу свого імені до березня 2010 року, коли відбудеться презентація проекту.

За словами партнера ЗАО "Северо–Западный юридический центр" Володимира Комарова, якого цитує "Діловий Петербург", через передачу ділянки у власність Аршавіну в обмін на дозвіл використовувати його ім"я у футболіста можуть виникнути податкові та адміністративні труднощі. Комаров відзначив, що така операція може бути не визнана даруванням.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «На честь Аршавіна назвуть селище в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути