пʼятниця, 13 листопада 2009 18:17

Аршавін пожертвує добову зарплату дитячому госпіталю

Аршавін пожертвує добову зарплату дитячому госпіталю

Лідер лондонського "Арсенала" Андрій Аршавін взяв участь у черговій благодійній акції. Цього разу 28-річний футболіст пожертвував свій денний оклад на потреби хворих англійських дітлахів. Зарплата російської зірки за 24 години піде на допомогу госпіталю Great Ormond Street.

"Я завжди готовий брати участь у подібних акціях. Благодійна допомога – це лише маленька частка того, що ми можемо зробити для дітей по всьому світу. Сподіваюся, мій приклад стане заразливим", – зізнався футболіст.

Крім зарплати, Андрій пожертвує дитячому госпіталю ще й всі свої призові гроші, які він заробить 29 листопада за участь у центральному матчі англійської Прем"єр-ліги – дербі проти лондонського "Челсі". У цій акції візьмуть участь і всі інші футболісти "канонірів".

Всього ж клуб сподівається зібрати близько мільйона євро. При зарплаті в 80 000 євро на тиждень частка Андрія в загальному "банку" складе близько одинадцяти тисяч євро, і це, не рахуючи щедрих преміальних.

Нагадаємо, що раніше Аршавін і ще декілька лідерів англійського клубу знялися у благодійному рекламному ролику для Great Ormond Street. Андрій переодягнувся в кумедний костюм акули, Фабрегас був "зайцем", Волкот - "левом", Санья - "совою".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Аршавін пожертвує добову зарплату дитячому госпіталю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути