субота, 16 грудня 2017 01:44

На Чемпіонаті Європи з плавання українські спортсмени здобули "золото" і "срібло"

На Чемпіонаті Європи з плавання українські спортсмени здобули "золото" і "срібло"
Українці здобули перемогу на чемпіонаті. Фото: XSport

На чемпіонаті Європи з плавання, що проходить у Копенгагені, спортсмени з України зайняли призові місця — вибороли золоту та срібну медалі.

Михайло Романчук став чемпіоном Європи, коли переміг на дистанції 1500 м вільним стилем. Цю дистанцію спортсмен з України подолав за 14 хв 14,59 сек. На 8,34 сек. від Романчука відстав італієць Грегоріо Палтіньєрі, який став другим. Бронзову медаль виборов представник Норвегії Хенрік Крістіансен, повідомляє УНІАН.

Срібну медаль чемпіонату Європи здобула українка Дарина Зевіна, яка брала участь у фінальному запливі на 200 м на спині.

Спортсменка подолала цю відстань за 2 хв 02,27 сек. Зевіна відстала на 0,68 сек. від Катінки Хоссу з Угорщини. Третє місце зайняла Маргарита Панзіера з Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пекіні показали логотип Олімпіади-2022

Чемпіонат світу з водних видів спорту - найбільше міжнародне змагання з водних видів спорту, поряд з Олімпійськими іграми, проводиться під егідою Міжнародної федерації плавання (FINA) з 1973 року і включає в себе плавання (в басейні і на відкритій воді), стрибки в воду, хай-дайвінг (з 2013 року), водне поло і синхронне плавання.

Зараз ви читаєте новину «На Чемпіонаті Європи з плавання українські спортсмени здобули "золото" і "срібло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути