Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 09:01

На ЧC-2007 з гандболу жіноча збірна України за медалі не посперечається

Жіноча збірна України з гандболу втратила всі шанси вийти з групи і продовжити боротьбу за високі місця на чемпіонаті світу, який проходить у Франції. У другий ігровий день підопічні Леоніда Ратнера поступилися збірній Кореї з рахунком 25:26 (13:15). Авторами голів у складі українок стали Цигица (12), Манагарова (5), Резнір (3), Ляпіна (3), Радченко (2).

Доля цього драматичного поєдинку вирішилася на останніх секундах. За рахунку 25:25 за півтори хвилини до кінця матчу голкіпер Тетяна Ворожцова відбила семиметровий штрафний кидок.

За 57 секунд до сирени головний тренер команди Леонід Ратнер узяв тайм-аут. Після відновлення гри судді угледіли в діях збірної України пасивне ведення гри і відібрали м"яч, але за 14 секунд Олена Резнір змогла повернути його.

Проте бажання неодмінне виграти цей матч зіграло з нашою командою злий жарт. Після неточної передачі Резнір кореянки перехопили м"яч, і за 4 секунди до кінця матчу забили вирішальний м"яч.

Тепер нашу команду чекає нічого не вирішуючий поєдинок третього туру групового турніру із збірною Парагвая, яка поступилася команді Німеччини -12:45. Німки і кореянки вже забезпечили собі вихід в наступний раунд чемпіонату світу, інформує www.sport.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «На ЧC-2007 з гандболу жіноча збірна України за медалі не посперечається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути