середа, 15 травня 2013 01:00

На "Амстердам Арені" розклали прапори "Челсі"
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Вболівальники лондонського "Челсі" відповідально підійшли до фіналу Ліги Європи. Близько дев'ять секторів за одними з воріт на "Амстердам Арені" просто всіяні синіми прапорами з емблемою клубу.

15 травня стадіон "Аякса" прийме фінал другого за престижністю клубного турніру Європи. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі "2+2". Суперником "Челсі" у боротьбі за трофей є португальська "Бенфіка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Амстердам Арена" готується прийняти фінал Ліги Європи

Можна не сумніватися, що вболівальники "орлів" також приготували яскраве модульне шоу на підтримку рідному клубу, але свої наміри приховали. Перед тренуванням "Бенфіки" на полі "Амстердам Арени" на одому із секторів верхнього ярусу був розкладений великий червоний банер з емблемою клубу. Полотно згорнули перед виходом команди на поле.

Сам стадіон оформлений вивісками з логотипом турніру і написами англійською "Amsterdam", "Final 2013" та "UEFA Europa League". Над екранами, на конструкціях даху стадіону висять червоно кольору полотна з емблемами клубів, УЄФА та написом "Respect".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відкрив для себе Львів. Дуже красиве місто" - француз про Євро-2012

Варто відзначити, що "Амстердам Арена" вміщує трохи менше 52-х тисяч глядачів. Має розсувний дах. Трибуни знаходяться близько до поля, адже відсутні бігові доріжки.

У двох хвилинах ходи від стадіону розташована станція метро. Навкого арени чимало кафе, пабів та магазинів.

Зараз ви читаєте новину «На "Амстердам Арені" розклали прапори "Челсі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути